Sahabat@Dusun Bayu

Saturday, April 27, 2013

Politics?

"You may not think about politics. But politics thinks about you."

_The Lady_

Thursday, November 22, 2012

2 Hari Lagi

salam...

2 hari sahaja lagi...
Akan menjalani kehidupan yg baru...
Fasa kehidupan yg baru...

Semoga dipermudahkan segala urusan... Amin...

Thursday, August 16, 2012

Tuhan Jagakan Dia

Salam...

Pagi-pagi ni jom layan lagu ni... Hihi...



Tuhan Jagakan Dia
By Motif Band

Hanya dirimu yang kucinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku

Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadamu

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Walau ku tahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apa adanya ku kan tetap setia kepadamu

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku

Tuhan jagakan dia
Dia kekasihku kan tetap milikku
Aku sungguh mencintai
Sungguh menyayangi setulus hatiku
 
"Saya sangat mencintai & menyayangi awak sepenuh hati saya..."

Cuti Raya... Yeah...!

Salam...

Dah stat cuti raya... Yeah...
Alhamdulillah... Dah ada di Dusun Bayu...
Kepada semua yang akan balik ke kampung halaman...

BERHATI-HATI DI JALAN RAYA... SEMOGA SELAMAT SAMPAI KE DESTINASI YANG DITUJUI...


Sunday, May 27, 2012

Cuti Sekolah Pertengahan Tahun 2012

salam...

Huk... huk... huk.... Penuh habuk blog aku ni... Hihi...
1st sekali nak mohon maaf kepada sahabat-sahabat blogger sbb dah lama x update blog ni...
Bukan xda masa nak update... Tapi, xda feel nak update.. Hehe...
Sibuk tu memang la sibuk... Maklumlah, guru bahasa ni memang sibuk...
Kat meja guru tu mmg penuh je dgn buku karangan, buku komsas, buku tatabahasa & buku rumusan & ringkasan... Dah tugas seorang guru la kn... Hihi...

Sekarang ni musim cuti sekolah... Nak berehat puas2... x nak pikir pasal kerja kat sekolah...
Tapi, terfikir jugak... Huhu...

Cuti sekolah 2 minggu ni banyak yang nak diselesaikan... Perlu ke sana dan ke sini utk persiapan menjelang hari disatukan... Semoga semuanya berjalan lancar... Amin...

Ok la... Selamat bercuti kepada anak-anak didikku... Selamat bercuti kepada para guru & rakan seperjuangan... Gunakan masa cuti ini untuk berehat sepuass-puasnya... Semoga dapat meningkatkan prestasi pengajaran dan mendidik anak-anak bangsa dengan penuh semangat sehingga akhir hayat kita...

Wslm...

Kami sudah bertunang

Daisypath Anniversary tickers

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker