Sahabat@Dusun Bayu

Sunday, December 18, 2011

Tahniah kepada kawan-kawan yg dah kawen...!

Salam...

Aritok jak(18 Disember 2011) ada empat undangan majlis perkahwinan...
Aku sempat pegi 3 majlis jak...

Majlis Suherman & Ida...

 Tahniah kepada Suherman & ida...

 Man tok bestfren aku dari kecik gik... mcm x cayak jak nya dah nikah... Hehe...
Jaga bini bait2 pok...Hehe...

Majlis Mila & Godeng..

Tahniah Puan Karmila & Encik Godeng... 
Bff masa sekolah.... Sorang dah geng selalu kluar nikah..

Majlis Aceng & Bobo...

Puan Tasha(Bos BOSS) & suami...
Cikgu sama mengajar dgn aku di Limbang...
Tahniah BOS..... Hihi...

Majlis Mima & Jali

Bagai pinang dibelah duak..Hehe...
Duak2 cikgu sama ngajar di Limbang...
Sori kepada Puan Rosemima & Ustaz Razali sbb xdpt datang majlis ktkorg...
Tahniah oi....

Tahniah kat ktkorg semua...
SELAMAT PENGANTIN BARU...
Semoga berkekalan dan berbahagia hingga akhir hayat...
.
.
.
.

(Sumber gambar: Zaifie Zainal)
Eh... Sapa tok??? Hihi...
x kenal pun... Just suka baju pengantin tok...
Mun Cik Tunang aku makey mesti kacakkkk gilak2... Hehe..
Mena x Cik Tunang...? Hehe...


Mcm best jak nangga org kawen... Rasa x saba juak maok kawen... Hihi...

3 comments:

silent MONOLOGUE said...

baru perasan gambar ni kak zaifie zainal eh b.
dulu along kawen masa belah pihak laki along gune akak ni tau untuk mekap..

errrrr tak puas sgt..
mekap lambat...
pastu boleh tak dia tak bawak tudung along untuk sanding!
logik tak.
then sebbek along punye tudung nikah kaler cream, jadi along pakai balik tudung nikah tu untuk majlis belah laki...
mmg cuak sgt masa da abez mekap n nak pakaikan tudung dia baru perasan yang dia lupe bawak tudung ..
alasan dia dia rushing...

so tula pengalaman along dgn dia.

Azwandy Bin Muhamad said...

Ha a yg...zaifie zainal... Yeke cmtu? xpe, dah ada pengalaman mcm tu kn..so, kite nanti cari org len..hehe...

sitihasliza said...

ehem...ehem...
tumpang lalu...
hihi...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker