Sahabat@Dusun Bayu

Saturday, November 22, 2008

PESERTA-PESERTA KKC-21: Masihkah kau ingat?

Salam...

Dah 3 hari Kursus Kepemimpinan Canselor Ke-21 berakhir. Banyak kenangan yg x dpt aku mahupun peserta-peserta lupakan...

Aku sebagai pengarah KKC-21 kali ni sgt berbangga kerana KKC kali ni berjalan dgn lancar dan objektifnya tercapai dgn jayanya...

Tanpa bantuan daripada barisan MTM 08/09, felo-felo dan pihak pentadbiran KC semestinya KKC kali ni x akan berjalan dgn lancarnya... TERIMA KASIH banyak-banyak aku dan Rohaida(Bdk kecik selaku timb. pengarah) ucapkan kpd semua yang membantu...

Jasa anda semua akan kami kenang sampai bila-bila... Kepada semua peserta-peserta KKC-21, aku sediakan sedikit gmbr utk kenangan anda semua... Ingat lagi x tempat-tempat di Hutan Lipur Kuala Woh dulu..hehehe...

Pejabat Hutan Lipur Kuala Woh

Tapak khemah

Jambatan gantung... Mesti ingat lagikan?

Sape ingat lagi tempat ni?

Checkpoint ni la paling peserta-peserta bengang...hehe...

hmmm.....

Padang yang menyimpan banyak kenangan...

Tempat abg mat masak... Kalau peserta lupe tmpt ni mmg la...

Tebing Merbau... Tmpt someone panggil aku "abg"...hehe...

Tapak khemah peserta...

Kalau x ingat tempat ni x tau la...

Ok la..ckp utk kali ni... nanti aku ltk lagi gmbr yg lain k...

"Pemimpin Unggul Perintis Kegemilangan"

9 comments:

Anonymous said...

waa.abg letakla gambar banyak lagi..memang kkc 21 memang satu pengalamn yang tak boleh diliupakan..(wonderful moment daripda felo,fasi dan pesrta semuanya best),..good job..penagalaman yang diperoleh insyaAllah akan dimanfaatkan..:)

Anonymous said...

bosh saye tau sape yang panggil 'abg' sewaktu di tebing merbau....kerana aku jua berada disitu...whahahahaha...kesian beliau.

wandy@poet said...

Gambar KKC edisi terhad la dek... Xleh nak letak byk...sbb 2 abg letak gmbr cm 2 je... Nanti abg letak gmbr len plak k...

wandy@poet said...

Ajaq, mesti la ko tau... ape la ko ni jaq...huhu...
Ade hikmah pak lah wat cm 2 kot...hehe...

Anonymous said...

hehehe..peristiwa itu buat bos makin bahagie.. =P

syud said...

memang best kkc-21 ni...byk kenangan manis n pahit.. w/apapepun, buang yg keruh....amik yg jernih....baru ceria..!! Suke btol ngn trdmark fasi wandy n rabiatun time tuh.hahahaha

Anonymous said...

ko bukan tak tau shud ade je idea kreatif diorang mase last2 day....maklumlah selepas bermain dengan emosi...perlu la di ceriakan...buang yang keruh..lari ...lari ...lari...ambil yang jernih...kan bosh:P

wandy@poet said...

tapi, xdpt tgk tema 2 byk kali... 2 kali je dpt tgk...huhu...

khalifah said...

wah.....
engak dilupakan ba...
moga kenangan KKC-21 tersemat dihatiku.. hehe

jom lawat2 blog yang x seberapa ni:

Anggaplah ini sebagai SEBUAH LANGKAH baru & PELUANG baru untuk anda menjadi SELANGKAH lebih HEBAT
renungan bersama:

"Anggap usaha anda dalam mencapai matlamat adalah satu perjalanan mencari ilmu. Setiap rintangan yang anda temui walaupun sekecil manapun akan memperbaiki diri anda untuk rintangan-rintangan yang lebih besar di masa hadapan"

ikhlas dr.khalifah
http://fendicenter.blogspot.com

JUTAWAN EBAY
http://jutawanebay.blogspot.com

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker