Sahabat@Dusun Bayu

Saturday, July 4, 2009

Siapa Pemain Cinta...?

Salam...

Semalam ade sorg kawan aku share problem dia dgn aku...
Siapa dia...?
Korg x perlu tau la k...
Hehe...

Nak tau x ape prob dia...?
Hmmm....
Masalah cinta la...

Dia kawan aku...
So, aku pon jd la tempat dia mengadu...
Huhu...

Kepada kawan aku tu...
Aku doakan semoga bahagia selalu...
Tetapkan hati...
Kuatkan semangat...
Semoga mencintai & menyayangi p.we mu selama-lamanye...

Mungkin dialah jodohmu...
Kalau xde jodoh... Mungkin ade yg lebih baik untukmu...

Jgn sedih-sedih k...
Jaga hubungan korg sebaik-baiknya...
InsyaAllah...
Kekal hingga akhir hayat...
Amin...

Doakan kebahagian aku & si dia gak k...
Hehe...

Jom layan lagu Pemain Cinta by Ada Band...

Ada Band – Pemain Cinta


Tak habis pikir ku jadinya

Kau bisa membuatku cinta padamu

Meskipun tlah berulang kali

Kau begitu asyik mendua

Sudah cukup saja, sikapi kegilaanmu

Sebelum sukmaku, kau cabik dan perih


Reff :

Wahai dirimu pemain cinta

Penikmat nafsu dunia

Walau dirimu begitu indah

Maaf kau tak pantas bagiku

Direlung kalbu yang terdalam

Getaran asmara masih tersisa

Memang dalam bermain cinta

Kadang kau terlihat sempurna

Eloknya parasmu rabunkan mata batinku

Ku harus berpaling meski kau memohon


Bridge :

Apa yang kau dambakan

Dalam duniamu yang sungguh palsu

Terpikirkah olehmu

Untuk dapatkan cinta yang sejati


Popularity: unranked [?]


Lirik lagu Ada Band – Pemain Cinta ini dipersembahkan oleh LirikLaguIndonesia.Net. Kunjungi DownloadLaguIndonesia.Net untuk download MP3 Ada Band – Pemain Cinta.



Bukan senang org nak percayakan kita... Bukan senang nak yakinkan org utk percayakan kita... Tapi, sangat senang utk buat org x percayakan kita... Huhu...

6 comments:

LUVLYDIYANA said...

cakap kat kawan u tu..cinta mmg complicated..time clash mmg menyakitkan..believe it..tapi percayalah..one day kite akan jumpe yg terbaik untuk diri kite...opss..jiwang lak disini..hahahaha..ok.. :)

Azwandy Bin Muhamad said...

Tq ye cikgu anis...
dia x clash pon...
nanti sy bgtau la dia k...
hehe...

SasHa Lee said...

cinta memg complicated tp besh..huuhuhaahaha..
cabaran dalam percintaan tue sbnrnye yang complicated..kiikki..

ape2 pun hapy2 wif u beloved freNd k...

Azwandy Bin Muhamad said...

Yup...
Chenta mmg complicated...
Mmg byk cabarannye...
Mesti cik Sasha byk pebgalaman berchenta kn...?
hehe...
Tq ye cik sasha...

e-pol said...

aku xda awek la..cinta pun x penah..huhu
anyway,,bro ni org sabah ka ya??

Tutorial Favicon

tenzokami said...

1st time jengah blog si poet nie so xtaw nk komen pe...
so, slmt bcinta la yer...ngeh3

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker