Sahabat@Dusun Bayu

Saturday, October 17, 2009

Syukur Alhamdulillah...

Salam...

~~~Syukur Alhamdulillah...~~~

Syukur Alhamdulillah... Semuanya berjalan dengan lancar... Untuk Festival Nasyid Interkolej 2009 ni grup nasyid Kolej Canselor & Humairah telah membuat persembahan yang terbaik. InsyaAlah kalau ada rezeki, dapatlah bawa balik 1@2 anugerah... Hehe... Menang kalah memang dah adat bertanding. Bagi aku, menang ke kalah ke x penting sangat... Yang penting, ktorg semua puas dgn apa yg ktorg dah buat... Ktorg puas sbb dpt gembirakan org yg menyokong kami... Jadi, kepada semua penyokong2 grup Da' Voice & Humairah, terima kasih yg tidak terhingga diucapkan... Walaupun terpaksa byr tiket RM2 untuk masuk ke dalam panggung percubaan tu... Huhu...

~~~Terima kasih...~~~

Terima kasih aku ucapkan kepada pihak pengurusan Kolej Canselor sbb telah mengeluarkan modal yg besar utk grup Da'Voice & Humairah thn ni... Tanpa diorg xde la baju baru thn ni... Terima Kasih gak kepada Exco BKK KC iaitu Saudari Annurul Aida selaku pengurus kami sbb banyak bekorban utk fesnik kali ni... Kesian dia... Sampai x tdo semata-mata utk menguruskan segala keperluan ktorg semua... Pengurus mmg da best la...hehe... Lepas ni boleh la tdo puas2 k... Semangat Aida tu perlu dicontohi kta semua... Kalau Aida x push org atas, x kn dpt la bj baru thn ni...hehe... Thanks sekali lagi utk Aida...

Terima kasih juga kepada tenaga pengajar kami iaitu Abg Zul & En. Zainuddin... Thanks sbb byk bantu ktorg... Thanks sbb menaikkan keyakinan kami... Thanks sgt2 sbb sanggup luangkan masa sampai pkl 2-3 pagi semata-mata ak mantapkan nyanyian kami... Lagu utk nasyid kali mmg best sgt2...

Terima kasih juga kepada MTM yg banyak membantu & menyokong kami semua... Terutama kepada Cik Ona yg disayangi... Walaupun byk komitmen lain, tapi sanggup tolong Aida menguruskan kami... Kira assistant manager la ni...hehe... Yg terharunya, siap ironkan baju ktorg sampai pkl 5 pagi... Thanks sgt2 awak...

Terima kasih juga kepada semua yang banyak membantu secara langsung @ secara tidak langsung... Thanks kepada Abah syud sbb bersusah payah buatkan muzik utk lagu Humairah... Thanks kepada warga kc yg support kami semua... teruskan semangat canselorian ni k...

~~~Tahniah...~~~

Setinggi-tinggi tahniah aku ucapkan kepada grup Da' Voice & Humairah sebab telah buat persembahan yang terbaik utk fesnik thn ni... Kta dah buat yg terbaik... Tawakal je la k... Seronok sangat2 sepanjang latihan kta... Walaupun ada masa kne marah, tapi tu la kenangan kta... Thanks sebab beri komitmen yg tinggi utk fesnik kali ni... Tanpa korg, x ade la pengalaman mcm ni... Rindu pulak masa latihan kita..huhu... Ape2 pon korang mmg terbaek la...hehe...

~~~Habis sudah...~~~

Habis sudah latihan... Habis sudah makan free... Hehe...
Kenangan & pengalaman kali ni x akan aku lupekan... Ni la antara kenangan manis aku di kc sebelum aku meninggalkan kolej ni... semoga junior2 akan meneruskan kecemerlangan kc sampai bila2...


Ini la pengurus kami... Cik Lurunna... Hehe...


Manager tgh bagi taklimat sebelum hari pertandingan...

Semua dgr... Manager nak kabo samtink tu...


Grup Humairah tgh buat latihan...


Yg baju oren tu assistant manager kami...Hehe...


Grup Humairah tengah bersiap-siap sebelum ke panggung percubaan...


Inilah grup nasyid Da' Voice kolej canselor... Bergambar kenang-kenangan bersama pengurus kami...


Sementara menunggu giliran...


~~~Thanks sgt2 sebab buat sy hepi... Ingat saat2 tu... Buat sy senyum sendirian...Hehe...~~~

6 comments:

lurunna said...

Terharu~....
korg mmg da best!!!
msg2 bg komitmen & bersemangat...
inilah semangat canselorian!!!
bila MTM turun pdg, Pengurusan bg sokongan semestinya warga sanggup bkorban...
thanks u all...semoga kita dpt sesuatu atas usaha kite tu...

ashutz said...

wah...blog ni kena bagi abah syud bace ni..hehe...bangga dia cz name die ade dlm ni...btw, tahniah buat da'voice....!!!

qdetactive said...

memang kenangan ah bro.
aku dah boleh tarik nafas lega dah nak tinggalkan da voice lepas ni.

nurthurayya said...

tahniah2...huhu...

missungu said...

hee.. best la korang... menang..
y kalah ni..
xde org pndang pon..
hukhuk..

btw, korang mmg besh!
tahniah~
huhu

LUVLYDIYANA said...

nyanyi lagu tajuk pe?

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker