Sahabat@Dusun Bayu

Saturday, October 31, 2009

Salah langkah...?

Salam...

Kat mana silapnya...?
Aku tau...
Aku yg silap...

Salah langkah...?
Terjatuh ke dalam lubang gelap yg aku cipta sendiri...

Salah langkah...?
Aku jatuh tak terbangun lagi...

Salah langkah...?
Tak mampu nak keluar lagi...

Salah langkah...?
Mampukah aku undur lagi...?

Ye... Mmg salah aku...

Aku salah langkah...
Bukan salah org lain...
Aku yg nak melangkah ke situ...
Mmg tak kena pada tempatnya...

Fasa seterusnya...
Aku serahkan kat Allah s.w.t...
Kerana hanya Dia yg tahu...
Ke mana aku akan melangkah seterusnya...

~~~Mmg sukar untuk memaafkan... Aku tak pernah meminta sebelum ini... Mungkin cukup sampai di sini...~~~

5 comments:

nurthurayya said...

truskan melangkah ^_^

Azwandy Bin Muhamad said...

thanks thurayya...
Huhu...

Naik sign x???

rosputih09 said...

mcm sajak the road not taken pun ade...huhuhu...kemana nak melankah seterusnya? kehadapanlah...jgn pndg belakang..

sitihasliza said...

kadang-kadang kite perlu salah langkah untuk jumpe langkah yang betul..
bertenanglah..
bersabarlah..
kembali pada Allah untuk mohon langkah yang terbaik...

Azwandy Bin Muhamad said...

rosputih09- kadang2 kte kne padang belakang jugak sebab takut ade yg tertinggal... kalau ade yg tertingga... leh ambik balik... pastu jalan sama2 dgn yg teringgal tu...hehe...

sitihasliza- thansk ct... Allah sentiasa menguji hambanya... Mungkin, sampai masanya nanti... Dia akan bagi kebahagiaan yg hakiki kat kta...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker