Sahabat@Dusun Bayu

Monday, November 2, 2009

Berhenti...

Salam...

Pemilik blog Poet Dusun Bayu sedang berkira-kira sama ada mahu meneruskan kewujudan blog ini atau menamatkannya...

Sama ada mahu berehat atau terus berhenti...

~~~............~~~



Sekian...


~~~Tidak ada kata-kata yang dapat menggambarkan apa yang dirasai... Semuanya sudah tertulis untuk kita...~~~

12 comments:

ipa faiza~ said...

eh janganlah berhenti.. kite baru jek nk follow.. semate2 ni, terus tukar domain tau.. hehehe..

nurthurayya said...

huk aloh~

Azwandy Bin Muhamad said...

ipah- tgk la k...

thurayya- aloh huk....

Ruzilawati Rahman said...

btul kata ipa faiza ya wandy.. baru aje jadi follower :D

Azwandy Bin Muhamad said...

Ruzilawat- nanggalah lok k...
kmk nak berehat lok...
Nak mengubati luka kat hati seseorg...

LUVLYDIYANA said...

wandy..biasala tu..kalo dah hati duka lara..semua yg di buat..semua tak betul

Azwandy Bin Muhamad said...

cikgu anis- sy harap sgt sy leh sembuhkan luka kat hai seseorg tu...
huhu...

nurthurayya said...

sy doakan incik artis brjaya..
jgn ptus asa...hukhuk...

Azwandy Bin Muhamad said...

thurayya- thanks kak sue....hehe...
(akak ke???)

SasHa Lee said...

SAlam incik Poet..aku rase baek kamu cool2 jer keh.. bila ada story nak kongsi ko On jer.. tak semestinye nak hupdate ari2.. kalo ko tak hupdate langsung wiiindu arrr... winduu nak baca penulisan kamuk..
JAnGAN MEnaMAtkan NYER keh!!!;))

Azwandy Bin Muhamad said...

sasha- wslm... InsyaAllah..sy akan mempertimbangkanya...
Thanks cik sasha....

lurunna said...

berehat suda
byk memori dlm blog nie...
xsyg keR???hehe

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker