Sahabat@Dusun Bayu

Wednesday, October 7, 2009

Untuk sesiapa yg tengah tensen...

Salam...

Untuk sape2 yg tgh tensen...

Layan entri ni kejap k...

Hehe...

Just 4 fun...

Kat bawah ni ade beberapa cadangan permainan baru yg Poet Dusun Bayu dpt drpd

blog SI CHANTEK PERASAAN (bagi ckit kredit kat dia...hehe)

Kalau nak cuba sekali-sekala boleh la...

Haha...

1):Rabbit21:main sambut2 tahi..

2):Rabbit14:hentak bata kat muke...heee
3):Rabbit12:kacau telinga kawan(biar dia rasa seram..syok woo)
4):Rabbit05:cium2 n gosok muka kat botol(kira leh hilangkan jerawat gak...hahahah
5):Rabbit33:korek taik hidung..then makan...hahaha
6):Rabbit43:tumbuk2 dinding...
7):Rabbit45:last kali...g kat kawan...goncang badan diaorg mcm nie...(sure pasnie korang kena flying kick..haha):Rabbit16:

Selamat mencuba game terbaru nie...sekali-sekala...warnai hidup anda dengan xtvt2 pelik k...br syook...wooo...heeeeeeeee:Rabbit22:

Sumber: http://duniachenta.blogspot.com

~~~Untuk hiburan semata-mata...~~~

9 comments:

ajaqzfreAk said...

aku nak try buat kat bos game no 7 tu k...mcm best je...hahah

lurunna said...

sy nk bt no 4...
hahahaha....

Azwandy Bin Muhamad said...

ko cube la buat... x pasal2 kne flying kick...hahaha...

Azwandy Bin Muhamad said...

Lurunna- Buat la k...jimat kos tu...

LUVLYDIYANA said...

jom main game baling2 tahi..haha

Azwandy Bin Muhamad said...

Cikgu anis- huhu... x nak la cikgu...hehe...

nurthurayya said...

modul kte dh btambah~

Azwandy Bin Muhamad said...

nurthurayya- modul bertambah eh...???
ok je...

Anonymous said...

idea bernas yang luar biase..hehehe..
kalau mampu buat sume tindakan luar biase tu bukan stakat ilang tension, masalah n tuan badan yang ade masalah pun blh ilang..ilang ape??ilang ingatan..

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker