Sahabat@Dusun Bayu

Friday, November 18, 2011

Special For You: Happy born day!

Salam...

Awak, entri ini khas untuk awak. 
Hari ini hari istimewa awak...
Hari ulangtahun kelahiran awak...
Sememangnya setiap tahun kita akan melalui hari lahir yang berbeza.
Sejak 2007 saya mengenali awak, bermula hanya sebagai kawan biasa...
Sehinggalah sekarang ini 2011, kita sebagai pasangan kekasih...
Pelbagai pengalaman & situasi sambutan hari lahir yang telah dilalui...

Yang paling saya xdapat lupakan pada tahun 2009...
Semasa awak menjadi peserta KKC-21...
Masa tu hari lahir awak sama dengan KKC-21...
Mesti awak ingat lagikan...
Tak ada apa yang saya dapat berikan pada awak pada masa tu...
Cuma ada sesuatu yg kecil je sy mampu bagi pada awak pada masa tu.
Maklumlah nak jaga profesional sbg fasi...
Hihi...

Setahun kemudian...
Dapat sambut hari lahir awak sama-sama...
Masa tu pun, tengah sibuk nak KKC-22...
Hepi sangat masa tu sbb dapat sambut hari lahir awak sama-sama & geng-geng MTM masa tu...
Seronok tengok awak hepi...
Lepas tu mcm biasalah x sah kalau org yang smbt birthday x kena hentam dengan tepung...
Teruk awk kena hentam dengan tepung malam tu.
Sampai masuk dalam mata & terpaksa pegi PK sbb tepung masuk dalam mata.
Untuk birthday awak ni, saya bagi someting kat awak...
Dan saya tahu awak sukakannya...
Saya hepi bila tgk awk suka dengan apa yg sy bagi kat awk...
Hehe...
Sampai sekarang pun awak masih pakai apa yg saya bagi tu kn?
Hihi...

Tahun lepas, x dapat sambut birthday dengan awak.
Kita dah terpisah oleh Laut China Selatan...
Awak di tanah semenanjung sana...
Saya di tanah kepulauan Borneo sini...
Memang tak dapat nak sambut sama-sama la..
Huhu...

Tahun ni pun sama juga...
Tak dapat nak sambut birthday sama-sama...
Sedih tu memang la sedih...
Dah lama x jumpa awak...
Nak buat macam mana kn...
Saya di sini...
Awak kat sana...
Tapi xpe, x lama lagi kita jumpa la eh...
Leh sambut sama-sama birthday kita...
Hihi...

Awak, sempena hari lahir awak tahun ni...
Saya nak ucapkan...

SELAMAT HARI LAHIR...

(Saya ambik gmbr awk kat blog awk...Hihi...)

NOOR HUSNA ABDUL RAHMAN

Doa saya untuk awk...

*SEMOGA AWAK DIPANJANGKAN USIA...

* SEMOGA AWK DILIMPAHKAN REZEKI YANG BANYAK...

* SEMOGA SEMUA IMPIAN AWK AKAN TERCAPAI...

* SEMOGA AWAK GEMBIRA SELALU...

* SEMOGA AWAK SENTIASA GEMBIRA BERSAMA-SAMA ORANG YANG AWAK SAYANGI...

*SEMOGA MENDAPAT SEMUA YANG AWAK INGINKAN...

*SEMOGA AWAK SENTIASA MENDAPAT RAHMAT DARI-NYA...

* SEMOGA AWAK BERBAHAGIA SELALU...

AMIN........

Itulah wish saya untuk awak...
 Saya mintak maaf kat awak sbb selalu buat awak marah...
Maafkan saya wah eh...

The day will come...

Sekian...
Your EncikHati...


AZWANDY MUHAMAD
DUSUN BAYU
18 NOVVEMBER 2011
12.00 A.M.

11 comments:

hani apandi said...

happy birthday "awak"!
hehehe.so sweeet!
kamu bagi dia hadiah apa? hee

sUe UnniE;) said...

suwitnyer..!!!!!

lynn mansor said...

hehe..sweet nyer

Azwandy Bin Muhamad said...

Thanks semua...

ciK LyndaWawa said...

phewit..kawen gik kitak duak ya...hehehe

zahidahwahid said...

wah!! padah dgn 'awak' kmk wish happy birthday juak...hehehehe

Q said...

sossuweetsournyerrrr

cik Es ღ said...

semoga bahagia abg senior & kak ona :)

Azwandy Bin Muhamad said...

ciK LyndaWawa- elek lok kak... mun ktk mok sponser leh jak nikah awl..hehe...

zahidahwahid- "awak" dah baca dah komen ktk ya kali...hihi..

Q- siot je ko...

cik Es ღ - Amin.... Thanks ye...

ashutz said...

hohoho..ms kkc-21...saye jd org tgh menghubungkn kalian berdua..haha...ingat lagi tak? so kawin t jgn lupe jemput...hehe

Azwandy Bin Muhamad said...

ashutz- Ingat lagie eh shud..hehe... suspen je masa tu kn..haha... InsyaAllah kawen ktorg nanti dtg k...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker