Sahabat@Dusun Bayu

Monday, June 15, 2009

Nak jiwang la hari ni... Boleh tak...?

Salam...

Poet Dusun Bayu nak layan perasaan plak hari ni... So, mode jiwang utk hari ni ok... Hehe... Peduli ape org nak ckp ape. Lantak la korang yg dengki tu nak ckp ape2 pon... Yang penting, aku hepi... Bahagia... Gumbira... dan aman sentosa...haha... Ala, korang pon mesti ade gak jiwang2 kn... Nak tipu la tu... Tipu la korang x pernah jiwang2... Ajaq, Lurunna, Qdetactive, mY.str33t. dengan mY jott3d pon selalu gak jiwang2 ni... Lebih2 lagi si Ajaq dgn si Q...(Jgn marah bro)hahaha...

Masa aku tulis entri ni, aku dengar lagu Jangan Kau Lepas by Alexa... Dua tiga kali dengar mcm best je lagu ni... Sape2 yg nak dengar lagu ni, dengar la k... Kalau korang xde lagu ni, search je kat Google... Ade nye... Kalau nak lirik lagu tu, Poet Dusun Bayu ade sediakan...

Alexa – Jangan Kau Lepas


Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku

dan jangan kau lepaskanku darimu


Ku takkan pernah tertawa

Ku takkan pernah bahagia

Ku takkan pernah merasakannya

Bila kau tak di sini

Ku takkan pernah tertawa

Ku takkan pernah sempurna

Ku takkan pernah merasakanmu

Bila kau tak di sini

oh..


Izinkan aku berlutut mengharap kau tuk kembali

Izinkan aku berharap dirimu kembali

Dan kembali

Dan kembali lagi


Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku

dan jangan kau lepaskanku darimu

Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku

dan jangan kau lepaskanku darimu


Ku takkan pernah tertawa

Ku takkan pernah bahagia

Ku takkan pernah merasakannya

Bila kau tak di sini

Ku takkan pernah tertawa

Ku takkan pernah sempurna

Ku takkan pernah merasakanmu

Bila kau tak di sini

oh..


Izinkan aku berlutut mengharap kau tuk kembali

Izinkan aku berharap dirimu kembali

Dan kembali

Dan kembali lagi


[Reff:]

Peluklah diriku dan jangan kau lepaskanku

dan jangan kau lepaskanku darimu


Ho..ho..ho..ho..



Lirik lagu Alexa – Jangan Kau Lepas ini dipersembahkan oleh LirikLaguIndonesia.Net. Kunjungi DownloadLaguIndonesia.Net untuk download MP3 Alexa – Jangan Kau Lepas.




Tu la lirik lagu Jangan Kau Lepas by Alexa... Kalau nak download lagu tu pon boleh gak... Klik je kat download lagu k...

*******
SORRY CANNOT DISPLAY
*******

Aku tengah dalam dilema ni... Aku dah beli tiket balik UPM 20 Jun ni... Ye la, ingatkan dapat jadi Pembantu Universiti (PU) utk Minggu Perkasa Putra(MPP) tahun ni... Tapi, last2 dpt tau x dpt jd PU... Maka, apakah yg harus aku buat kalau sudah tidak dapat jadi PU...???

*Tukar tiket... Balik awal bulan 7... Lagi pun ade la mmbr balik sama2... Kalau balik 20 Jun nak buat ape je kat sana... Tapi, kalau tukar tiket kene byr plak...huhu...

*Tak payah tukar tiket... Balik je 20 Jun tu... Ala... Jd la I-Hong kejap... Duk kat bilik Qamarul ke, bilik Ajaq ke... Pengetua x tau nye...

*Tak payah balik... Duk je kat Kuching...

Hmmm... Mcm mana ye... Aku rasa aku x balik la 20 Jun ni.. Watpe je kat sana... Kalau dpt jd PU xpe la... xkan nak jadi I-Hong... xpe la... Kene byr pon,byr la... Salah aku gak sbb beli tiket awl2... Confirm sgt dpt jd PU... Padan muka aku...huhu... Nak salahkan BHEP pun x guna gak... Diorg bkn leh watpe pon... Ape je yg diorg leh buat??? Ganti tiket yg aku dah beli...? Ambik aku jd PU...? hmmm... Kalau ganti tiket aku xpe la... Kalau nak ambik aku jd PU, x nak la... Hati dah tawar dah nak jd PU... Bukan aku nak memberontak... Tapi, tau2 je la k... Luka di tangan nmpk berdarah... Luka di hati siapa yg tahu...

Kepada 15 org PU Kolej Canselor yg akan menyambut pelajar-pelajar baharu sesi2009/2010 nanti, jalankan tanggungjawab anda sbg PU yg baik... Teruskan kecemerlangan PU Kolej Canselor sbg PU yg terbaik di UPM... Terapkan semangat Canselorian yg semakin pudar kat diorg semua k... Pastikan diorg hormat MTM... Sbb MTM adalah profesional... Jgn sampai diorg pandang rendah kat MTM k... Aku dgn mantan MTM yg lain sentiasa support korg semua... Ingat motto MTM "Kebajikan anda tanggungjawab kami"...

Ok la... Kepada pelajar2 baharu yg bakal masuk ke Kolej Canselor, SELAMAT DATANG DIUCAPKAN... Selamat menjadi warga canselorian...

Smlm tgk drama "Tangan Bapa" kat TV2... Cite tu mmg best la... Sempena hari bapa kn... Byk adegan cite tu yg menyentuh jiwa aku...huhu... "Yang pahit itu... Ade manisnye..."

4 comments:

lurunna said...

Pergh...mesti rindu sgtsgt kn.. awk dan dia da cam abg & kakak sy..Lurunna doakan kamu sentiasa b'bahagia..PU, insyallah kami bt sehabis baik...terbaik laa...hahaha

ajaqzfreAk said...

HAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHHAHA

1.firstly.
Welcume to the club jiwang meronggeng.
never give up k.haha
2. balik la awal..duduk bilik ak..hehe:)

Azwandy Bin Muhamad said...

lurunna- Mmg rindu sgt2..huhu... Thanks ye sbb doakan kami... Amin... hehe... Selamat menjadi PU k...

Azwandy Bin Muhamad said...

ajaq- Weh... aku bukan mcm ko k... Jiwang meronggeng... Ko yg patut never give up... Aku balik 1@2 JULAI kot...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker