Sahabat@Dusun Bayu

Thursday, December 24, 2009

Bingkisan Dari Australia

Salam...

Alhamdulillah... Hari ini aku diberi kesempatan untuk membuat entri baru utk blog ni...

Minggu ni agak sibuk sikit...

Sebab tu la x sempat nak update blog...

Terima kasih kepada sahabat2 blogger yg sentiasa menjenguk blog ni...

Terima kasih gak kepada mmbr2 blogger yg follow blog ni...

Terima kasih daun keladi... Kalau sudi, singgah la lagi... hehe...

2 minggu yg lepas rumate aku berangkat ke Melbourne, Australia...

Dia pergi dgn beberapa org lagi mmbr cosmate dia & pegawai pengiring utk program mobiliti pelajar...

Alhamdulillah... 2 hari yg lepas diorg semua selamat sampai semula ke Malaysia...

Macam biasalah... Rumate aku akan belikan somting utk aku...

Nak tau x ape yg dia beri kat aku...?

Inilah bingkisan dari Australia yg rumate aku bagi... Hehe...

Thanks utk rumateku...

Lepas ni negara mana pulak la dia pergi...

Sebelum ni dia dah pergi London... Pastu pergi Bali... Pergi Australia...

Jeles plak aku dgn rumate aku ni... Huhu...

Apa2 pon rezeki masing2...

InsyaAllah ade rezeki, nanti pergi jugak la kn... Hehe...

Ok la... Tu je utk entri kali ni...

~~~.......Nanti si dia nak g Bandung plak... Nak ikut... Huhu...~~~

13 comments:

RedLife2Love said...

very nice (^_^)

nurthurayya said...

megat xadil....
hikhik...

Azwandy Bin Muhamad said...

RedLife2Love- Tq... Hehe...

thurayya- ape kne mengena dgn megat...?
Rumate sy shahrul la...

RedLife2Love said...

hehe.. thurayya sudah silap la kowt!! =P

Azwandy Bin Muhamad said...

RedLife2Love- mmg dia sudah silap..hahaha...

RedLife2Love said...

Azwandy: i ada gak dapat kanggaru pgang bendera mcm tu mbr i bagi.. comey jer.. =D

Azwandy Bin Muhamad said...

RedLife2Love- ye ke...?
Kalau dpt yg real pon best kn..?
hehe...

silentmonologue said...

jom2 pi bandung ikot saya...tp sume kene support sendiri..haha

lyanaixora said...

nak juga..
xpela g ss print ja kat atas tshirt word ausie tu..hehe

lurunna said...

jom ar skali...g bandung!!!

LUVLYDIYANA said...

nak ikut gak g bandung..hehe

she said...

nak ikot g bandung jugak.....

-Armadash- said...

huh!! suh rumet ko jd rumet aku laa.. nanti leh laa bwk balik koala untuk aku sekor...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker