Sahabat@Dusun Bayu

Sunday, December 6, 2009

Hepi Birthday To My Friends...

Salam...

Poet Dusun Bayu nak ambik kesempatan ini utk ucapkan
Selamat Hari Lahir kepada sahabat-sahabat Poet..

Entri ini khas utk korang...

Hehe...

Ini Ajaq... Dia sambut birthday semalam 5 Disember 2009...

Umur dia dah 24 tahun...

Dah tuakan...

Sebab tu muka dia nampak tua...

Haha...

Jgn Marah jaq... Aku gurau je...


Ini pulak kawan aku... Nama dia Erny Shafiza...(betul x ejaan ya mem...? Mun salah sori k...)

Aku kenal dia sejak kecil lagi...

Birthday dia pun semalam... 5 Disember 2009...

Dia muda lagi... Umur dia baru je 23 tahun... Hehe...

Sape2 nak ngorat, batalkan hasrat korang k...

Dia ni dah bertunang... Hehe...

Dah nak kawen dah pun...

Cari yg lain k...

Haha...


Yg ni my best fren...

Yang sebelah kiri tu nama dia Einna...
Dia ni ngegeh ckit... Tapi nya baitlah...Hehe...
Bila ndaknya mok cia kmk makankah...Huhu...
(Sy cakap dia baik... Bila la nak belanja saya makan...Hehe...)


Yang sebelah kanan tu nama dia Erana...
Dia ni suka kaler hijau...
Semua benda kaler hijau dia suka...
Rumput pun dia suka...Hehe...
Dia suka sebut "keylang"
Hehe...
Badannya kecik jak...

Yang tengah2 tu nama dia Noor Zalikha...

Erana & Ikha tu my best fren 4 ever...

Dari masa sekolah lagi dah rapat...

Erana dah ada gerek(p.we)... Hehe...

Ikha tu cikgu tadika...(single lagi)

Dia ckp dia belum jumpa lagi org yg sesuai utk dia...

Birthday Ikha hari ni...

6 Disember 2009...

Umur dia pun 23 tahun...

Baru je send msg wish besday kat dia td...

~~~~~~~~~~~~

Ni wish aku utk korang:

Semoga korang dipanjangkan usia...

Dilimpahkan rezeki yg banyak...

Semoga semua impian korang akan tercapai...

Semoga korang gembira dan bahagia selalu...

Semoga korang berjaya dalam apa jua yang korang buat...

Semoga persahabatan kita kekal sampai akhir hayat k...

~~~~~~~~~~~~~

Ok... Tu jela wish aku...

Kepada sahabat2 yg lain...

Jangan jeles k sbb x wat entri utk korang...

Korang semua tetap sahabat aku...

Hehe...

Aku buat entri khas utk besday diorg sbb hari lahir diorg sangat bermakna bagi aku...

Hehe...

~~~~~~~~~

Habis da... huhu...


~~~..........Mungkin dia tgh rasa apa yg aku rasa... Mungkin...~~~


10 comments:

lurunna said...

sy sgt jeles dgn ajaq...
knp dia sgt DIHARGAI!!!!
waaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaaa!!!!!!!

Azwandy Bin Muhamad said...

lurunna- jgnlag jeles k...

InsyaAllah ada enrti utk lurunna jugak...hehe...

SaiLoRmOOn said...

poet!!!! u r my best fren 4ever and ever..thanks 4 evrything fren..ingt k..kt kan kwn selamanya.. :)

Azwandy Bin Muhamad said...

oit...
ok...kta kawan sampey akhir hayat k...

ashutz said...

kenak kwn bait ktk byk girl2 jak??

Azwandy Bin Muhamad said...

ashutz- ada kawan bait kmk lelaki...
tapi, besday daknya bkn bulan disember...hehe...

SasHa Lee said...

salam poet.. lama tak singgah kat halaman kamuk..ngeh2.. ape kabo??
HappII birthday To All ur Frenz.. ;))

Azwandy Bin Muhamad said...

Sasha- wslm... sy sehat je...
tu la...mcm dah lama dah x singgah kan...hahaha...

Tq ye...

ajaqzfreAk said...

umur 23 muda.24 tua.
diskriminasi betul.
btw thanx

to aida: nanti aku suruh alex buat birthday wishes kat website kc ok.:)

Azwandy Bin Muhamad said...

Ajaq- betul la tu kn...23 muda... 24 tua...hehe...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker