Sahabat@Dusun Bayu

Saturday, July 3, 2010

Akhirnya... Aku Pilih Dia

Salam...

Sudah lama aku menanti untuk memilikinya...

Akhirnya, hari ini aku sudah memilikinya...

Sebelum ini, hati masih berteka-teki mahu memilih yang mana satu...

Ada yang kata itu...

Ada yang kata ini..

Hmmm... Pening nak pilih yang mana...

Bila dah tau yang baik & sesuai utk aku...

Aku pun pilih dia...

Dengan restu daripada bondaku...

Dapat jugak aku memilikinya...

Brodband Celcom

Hehe...

Ni la bodbannye... Tapi, yg aku punye special edition sempena worldcup...

Bodban Celcom je yg ok kat kawasan rumah aku...

Thanks kat my bonda sbb luluskan loan utk aku beli bodban ni...

Bayar setiap bulan plak, aku pau la kakak aku.. Hehe...

Nanti dah keje aku bayar la sendiri...

Hehe...

Tu je entri utk kali ni...

Dah ade bodban ni, senang la nak update blog..

Hehe...

Daa~~~

~~~...Nak kumpul duit...~~~

3 comments:

Puteri Dyla Qistina said...

yes! semakin hari semakin byk blogger yang aktif :) mesti sgt sronok!!! ^_^

Aniza said...

cess...suspens jek..
aku jua jatuh cinta untuk memilih dia. apakan daya, tak boleh nak paw sape2. bayau sendiri aaa...

selamat berblogging mr.wandy

Azwandy Bin Muhamad said...

Puteri Dyla Qistina- sementara belom bz dgn kerjaya ni leh la aktif berblog...hehe...

Aniza- hehe... saje je wat suspen....
thanks ye cikgu Aniza...
selamat berblogging gak utk cik Aniza...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker