Sahabat@Dusun Bayu

Tuesday, December 7, 2010

"edit foto contest"

Salam Maal Hijrah saya ucapkan...

Tengok tajuk entri ni pun korang dah tahu kan apa kandungannya...
Hehe...

Poet Dusun Bayu join contest lagi...
Kali ini saya dijemput oleh blogger yg sgt suka ambik & edit gambar...
My junior di UPM...
Tapi, dia dok kolej enam...sebelah kolej saya je..
Hihi...

Nak tau sapa dia...
G jengok kat laman blog dia k...
Kat bawah ni link ke blog dia...
Rajin-rajin la singgah k...


Thanks invite saya join contest ni k...
Berbalik semula kita ke contest yg saya sertai ni...

"edit foto contest"


Contest ini telah dianjurkan oleh si gadis chantek manis yg bernama
Klik kat link tu kalau nak g blog dia k...

Syarat-syarat contest ni senang je...
Nak tau syaratnya tak...?
Klik kat link kat bawah ni k...


Mudah je contest ni...
Cuma letak gambar yg sebelum diedit & selepas diedit...
Hehe...

Saya mmg suka edit gambar...
Gambar yg saya nak pertaruhkan ni pernah saya tunjukkan sebelum ni...
Hihi...

Gambar yg saya pertaruhkan ialah....

Jeng... Jeng... Jeng...

Ini Gambar sebelum diedit...

Ini gambar selepas diedit...

Ini gambar yg telah saya editkan untuk sahabat saya... Software yg saya gunakan Adobe Photoshop CS3...
Hehe...
Macam gambar kat studiokan...?
Hihi...

Penganjur bagi saya menang k...
Huhu...

Saya nak tag 5 org ni...
Mereka yg bertuah ialah...


Sahabat-sahabat blogger Poet Dusun Bayu yg lain yg nak join contest ni pon boleh juga...
Join la k...
Hehe...

Tarikh tutup contest ini pada:

31 DISEMBER 2010

Pemenang akan diumumkan pada:

8 JANUARI 2011

Selamat menyertai k...

Adios...

~~~...Contest terakhir yg saya join untuk 2010 ini...Hehe...~~~

7 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

kalahla kmk mun camtok...huhu

Azwandy Bin Muhamad said...

@ciK LyndaWawa igUana kenak kalah indah kak wa?

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah kat blog ensem (gatai) hehe joking thanx juin n gud luck ye..nice edit

Azwandy Bin Muhamad said...

@Qaseh dalia adelia wslm..thnks jugak sudi jengok sini... hehe...

Syira C Gadis KidaL said...

salam...

hoho..god lap eh :)

shahjiehan said...

wah2...hebat dah sekarang eaaa... http://shahjiehan.blogspot.com/

geramgaram said...

edit latar..gub..gub

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker