Sahabat@Dusun Bayu

Thursday, November 18, 2010

18 November 2010: It's Your Birthday

Assalammualaikum w.b.t...

Awak... Entri ini khas untuk awak...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
18 November 2010...
Hari ini hari ulang tahun kelahiran awak...
Usia awak dah pun bertambah...
Hehe...

Ulang tahun kelahiran awak kali ini tidak seperti yang lepas...
Tahun lepas kita dapat raikan sama-sama...
Awak ingat lagi tak birthday awak tahun lepas...?
Mestilah awak ingatkan...
Sampai mata awak masuk tepung...
Hehe...
Kesian awak...
Sori wak eh sbb baling tepung kat awak...
Tapi, bukan saya yg baling tepung kat mata awak...
Hehe...

Birthday awak tahun ini pastinya tak sama seperti tahun-tahun yg lepas...
Kalau tahun lepas, kita dapat sambut sama-sama...
Lagi pun masa tu kita masih di kolej...
Kalau kat kolej, awak dah kena baling dengan tepung dah ni...
Hihi...

Tapi, birthday awak kali ni...
Kita dah ada kehidupan masing-masing...
Awak dekat sana...
Saya di sini...

Relationship kita pon dah lain...
Mcm yg awk cakap...
Mungkin ini sudah takdir kita...
Dan saya harus terima hakikat itu...
Yup... Saya cuba sedikit demi sedikit untuk terima hakikat ini wak...
Huhu...

Eh... Nape tiba-tiba sedih ni...
Today is your birthday...
Saya tak nak awak rasa sedih...
Saya nak awak hepi je...
Hehe...

So, sempena ulang tahun kelahiran awak ni...
Saya nak wish kat awak...
Semoga awak dipanjangkan usia...
Semoga awak dilimpahkan rezeki yg banyak...
Semoga semua impian awak akan tercapai...
Semoga awak sentiasa gembira...
Semoga awak sentiasa bahagia...
Semoga awak akan dapat kerja PTD...
Semoga awak akan dapat tunaikan niat awak kat mak & ayah awak...
Hmmm....
Yang ni berat ckit saya nak wish...
Tapi, saya terpaksa wish juga...
Saya doakan awak akan mendapat pasangan hidup yang terbaik utk awak...
Saya harap dia mampu bahagiakan awak sepanjang hayat awak...

Banyaknya semoga..
Hehe...

Terima kasih kerana sudi menjadi sebahagian daripada kisah hidup saya...
Terima kasih kerana sudi membahagiakan hidup saya dahulu...
Terima kasih untuk segala-galanya...

Apa-apa pon, semoga awak gembira k...
Tahun ni tak ada hadiah untuk awak...
Huhu...
Saya harap awak simpan lagi hadiah yg sy bagi masa birthday awak yg lepas k...
Hehe...
Sampaikan salam saya kat family awak k..

Awak... Tak lama lagi saya akan berkhidmat sebagai guru di sini...
Doakan saya akan menjadi seorang guru yg baik & cemerlang k...

Sekian...

Azwandy Muhamad
18/11/2010
12:00 AM
~~~...Rindu kisah kita yg dulu...Huhu...~~~

14 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

boh sedih2 k..
mun ada jodoh..x kesini...

mungkin kali tok xda jodoh..
kelak2..
who knows..
selamat hari jadi juak untuk nya...

silent MONOLOGUE said...

tnx for all the wishes..u still sweet like before..

btw,just believe in Allah k..mgkin ni ujian dr-Nya for u n me..He kn0ws better than us..kalau Dia tentukan begini buat kite utk hari ni,kte trimalah..esok lusa kte tak tau kan..

n tnx u too for the days..n fyi, i still kept n still wearing the ring u gave to me for my birthday last year..i do love that ring..hihi

nway tnx again 4 the bday wishes!

Azwandy Bin Muhamad said...

@ciK LyndaWawa igUana xda la kmk sedih kak..hehe...
thanks kak...

Azwandy Bin Muhamad said...

@silent MONOLOGUE yup... who know wat will happen tomorrow...Hehe...
Thanks wak.. Hepi birthday too u.....
Thanks coz still wearing that ring... thanks so much...

fajar jalal said...

that's kinda sweet. A very nice birthday wish.

btw, to kak ona, happy birthday cousin. =)

Sophie Al-yahya said...

hye poet..mcm tahu2 aje sy singgah tadi.. alahai,kenapa sedih sgt entry ni? T_T

janganlah sedih2 sgt.. be happy okey.. =)

MASZ said...

omg..so sweet..kmk pun nak wish happy birthday kat nya..

SaNa'a Arif said...

eh cikgu jiwang rupanya
si dia duduk jauh eh..
tahun depan ada lagi kan..
:P:P

Emilia Emira said...

*smile*

Yann Mazian said...

ayoyo. sdih mek baca. mun nya baca tok, mesti nya sedih juak.
saba jak k. mun jodoh ya kuat, sik ke sine bah. :)
happy bday juak untuk nya. :)

dak eina said...

alololow so sweet...jeles pulak ;P

Mazidah Adenan said...
This comment has been removed by the author.
Mazidah Adenan said...

kalau ada jodoh takkan ke mana. Semoga kitak akan jumpa jodoh yg telah ditetapkan asalkan berusaha. Jgn putus asa k.

nana said...

sedeyyy =(

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker