Sahabat@Dusun Bayu

Wednesday, November 17, 2010

Sape nak hadiah free dari Paris? =)

Salam...

Saya join contest lagi...
Nak tau tak contest apa...?
Contest ni namanya...
Sape nak hadiah free dari Paris?=)
Hehe...

'Eiffel Tower Giveaway' 

 Inilah banner untuk contest tersebut...
Kalau nak join contest ni, klik kat banner tu k...

Tak pun klik terus kat link ni...

Contest ni pon ada syaratnya...
Syarat-syaratnya adalah seperti berikut:
1. bt entry "Sape nak hadiah free dari Paris? =)" 
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog 
 (Gambar banner kat atas tu la k...) 
 = Settle
2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg 
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye.
= Settle

3. mnjadi follower blog ni.
= Settle

 4. tag 3 org blogger 
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!
- Saya nak tag...
=Settle

5. dan last sekali, 
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat 
kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye.
 =Settle
 
Hadiah?
 5 souveniors yang akan dipos khas oleh Farah dari Paris.
mungkin akan di up kan lagi bilangan hadiah. 
mkin ramai, makin banyak hadiah. 
up to us bebes. =)

Pemenang?
akan dipilih berdasarkan beberapa calculation buatan sendri 
seperti giveaway seblom ni. unik kan?

Tarikh Tutup:
20.11.2010, 12.00 PM 
 
  Penganjur juga ada menyediakan 1 hadiah dari Malaysia+1 hadiah dari France utk entry paling kreatif. 
 
 Semoga menang!!!

Hehe...

~~~...Siapa lagi nak join, silakan k...~~~

4 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

la france????best na juak eh..
hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

kitak ngan LyndaWawa sama! kaki tido.wuwuwu

ciK LyndaWawa igUana said...

hahahahaha...salah komen..hahahahaa

Azwandy Bin Muhamad said...

@ciK LyndaWawa igUanaaok kak wa...join la k...
nang ada salah komen indah..haha...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker