Sahabat@Dusun Bayu

Tuesday, November 9, 2010

Gua Di Tengah London

Salam...

Selamat tengah hari kepada sahabat-sahabat blogger & pembaca setia Poet Dusun Bayu yg disayangi...
Hehe...

Percaya atau tak kalau saya cakap ada gua di tengah-tengah kota London...?

Kalau tak percaya...
Jom tengok gambar ni...
Hehe...

Inilah gua yg saya maksudkan...
Hehe...

Tapi, sebenarnya gua tersebut merupakan lukisan yang telah dilukis oleh Edgar Muller...
Nampak macam betul-betulkan...?

"Bayangkan anda sedang berjalan-jalan di kawasan bandar dan tiba-tiba ada gua besar di depan kaki anda di tengah jalan. Jika anda melihat hal seperti itu, maka mungkin beberapa seniman seperti Edgar Muller ada di suatu tempat di sekitar tersebut."

Jom kita tengok macam mana Edgar membuatnya...

Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas

Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas

 Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas

 Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas

Sangat kreatifkan...?
Sesiapa yg ada bakat mcm ni, boleh la buat juga kat negara kita ni...
Hehe...

Sekian...

~~~...Entri bergambar lagi...Hehe...~~~

10 comments:

dayana said...

sangat-sangat kreatif..
betul-betul nampak real..
awesome...=)

faezah bucuk said...

uiks...chanteknya!!

Aniza said...

memang kreatif tapi boleh kemalangan sebab sangka betul2 ada gua di tengah jalan

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

yer..saye nampak wandy kt tgh2 jaln tu tp gmbr kecik sgt xnmpk muka =p

WEI LYN said...

haiyo..still cannot imagine owh bleh bdiri di ats lukisan tu.look real woo..

Azwandy Bin Muhamad said...

@dayana Kreatifkn...?hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@faezah bucuk chantek...mmg chantek...hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@Aniza sbb tu la kreatif kena bertempatkn...?hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@sue@p.l.e.i.a.d.e.s Hhaha...kak sue nampak ke saya? haha...saya x nampak kak sue..hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@WEI LYN kalau berdiri kat lukisan tu xda rasa apa2 kot..hehe...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker