Sahabat@Dusun Bayu

Tuesday, October 26, 2010

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

Salam...

Apa khabar sahabat-sahabat blogger yg disayangi...?
Saya doakan kamu semua baik-baik sahaja..
Hehe...

Sudah lama rasanya saya tidak menyertai peraduan yg dianjurkan oleh sahabat-sahabat blogger...
Kebetulan ada peraduan yang berkaitan dengan konvokesyen...
Jadi saya pun tertarik & berminat untuk menyertainya...
Hehe...

Thanks kepada Kak Teja yg menjemputb saya utk menyertai peraduan ini..
Hehe...

Inilah Banner peraduan yg saya maksudkan...

Setiap peraduan mesti ada syarat-syaratnya...
Kalau anda nak tahu syarat-syaratnya...

Setiap peraduan juga mesti ada hadiahnya...
Mari kita lihat hadiah-hadiahnya...

Inilah hadiah-hadiahnya...
Hehe...

Untuk pengetahuan anda semua, peraduan ini akan berakhir pada:
31 OKTOBER 2010
Jam 11:59 malam

Alhamdulillah... Saya & rakan-rakan seperjuangan telah bergraduat pada 12 Oktober 2010 yg lepas...
Setelah 4 tahun menuntut ilmu di Universiti Putra Malaysia...
Akhirnya kami semua berjaya menggenggam segulung Ijazah...
InsyaAllah, kami semua akan bergelar guru & akan mendidik anak bangsa menjadi insan yang berguna...
Amin...

Baiklah... Inilah gambar yang saya pertaruhkan untuk peraduan ini...

Gambar ini diambil di Ladang UPM yg sangat popular menjadi tempat penggambaran filem...
Antara filem yg membuat penggambaran di Ladang ini ialah Magika & Lagenda Budak Setan...
Hehe...

Saya nak tag sahabat-sahabat blogger saya yg bertuah...Hehe...

10. Sapa2 yg nak join k... Hehe...

Sekian...

~~~...Hujan petang...~~~

16 comments:

E.d.Y said...

thanks sudi join contest ni...tunggu keputusannya nnt k..good luck....:)

Azwandy Bin Muhamad said...

@E.d.Y Wlcme... Thanks jugak wat contest ni...

lecka said...

ok fine....buat contest tp saye xbley join...fine3.... =p

Azwandy Bin Muhamad said...

@lecka Boleh je kalau nak join... sila la join k..hehe...

missL33n said...

salam...congrats on ur convocation too...sempoi la gambar convo tuh...hehe...gud luck yer...
idup cegu!!!

bilalah kt nk psting ek... =(

ciK LyndaWawa igUana said...

owh..kmk xda..=( hehe

Azwandy Bin Muhamad said...

@missL33n Wslm...Thanks..hehe... tu la kn.. bla la nak posting ni..huhu,,,

Azwandy Bin Muhamad said...

@ciK LyndaWawa igUana ktk join thn depan k..hehe...
boh majuk indah... mun mok join juak...join la k..hehehe...

Q said...

ok join tapi lambat sikit ye. huhu

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

klu menang kne kongsi adiah ngan bonet..=p

Azwandy Bin Muhamad said...

@Q Ko dah join dah pon...

Azwandy Bin Muhamad said...

@sue@p.l.e.i.a.d.e.s x nak kongsi dgn bonet...Sbb tu blur kn gambar dia..hehe...

NiNa' said...

cantek pic ni~ =)

Azwandy Bin Muhamad said...

@NiNa' thanks..hehe..

Sofia said...

azwandy...
thx tag sy utk contest en edy tu..
siap submit 2contest skli.. hehehe.. dah la last2 minit nye keja..keke

sumpit said...

heheh yg xtahan dh bergaya ng ray ban gak ke wandy..kikikiki

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker