Sahabat@Dusun Bayu

Monday, October 25, 2010

Kamu Buat Aku Tersenyum Semula

Salam...

Apa khabar sahabat-sahabat blogger...?
Senyum-senyumlah selalu...
Kerana senyum itu pengubat duka...
Hehe...

Kamu... Kamu nak tahu tak...?
Kamu buat saya tersenyum semula...
Bila saya tengok muka buku kamu...
Bila saya tengok gambar-gambar kamu...
Membuatkan saya tersenyum semula...
Sambil-sambil senyum...
Saya "like" gambar kamu itu...
Hehe...

Kamu memang comel...
Kamu memang cantik...
Kamu memang sweet...
Sweet sangat...
Sebab tu banyak je semut jantan datang & cuba mendekati kamu...
Hehe...

Saya baru je tgk gambar kat muka buku kamu...
Suka..Suka...Suka...
Hehe...
Chantek...
Hahaha...

Saya mintak izin letak kat entri saya ni k...
Hehe...

Saya suka gambar kamu ni..Hehe...

Gambar kamu yg ni pun sweet jugak.Hehe...

Kamu... Ramai yg tanya kenapa saya suka sangat kat kamu...
Hehe...

Kamu tahu tak kenapa saya suka kamu...?
Hmm... Mesti la kamu tak tahu...
Saya je tahu..Hehe...

Biarlah saya je tahu...
Hehe...

Cukuplah kamu menjadi Pujaan Hati dalam angan-angan saya je...
Huhu...

Hmmm... Ok lah kamu...
Tak nak tulis banyak-banyak lagi...
Nanti ada yg menyampah dgn saya...
Hehe....

Thanks kamu sbb buat saya tersenyum lagi...
(Khas untuk kamu...Yup, kamu tahu kamu siapa... Hehe...)

Sekian...

~~~...Bersabar menunggu keputusan penempatan guru...~~~

10 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

berangan jak lebih nya tok....

huhuuhu

Azwandy Bin Muhamad said...

@ciK LyndaWawa igUana berangan jak dpt dgn nya kak.huhu...

dayana said...

emmm kamu memang peminat fanatik heliza...hehe..

i like heliza gak..cz matanyer bulat, comel dan pandai...weee..=)

Q said...

berat mu ni wandy. huhuhu

Juelina Stanie (AJ) said...

wah2 nang kiut
psst:mek suka juak ngan nya
tang mata ya comei jak hehehe

Azwandy Bin Muhamad said...

@dayana xde la fanatik sgt.hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@Q apa yg beratnye marul...?

Azwandy Bin Muhamad said...

@Juelina Stanie (AJ) aok..mata nya kacak owh.hehe..

shark said...

waaaa
diehard fan heliza ker nie
hehe

Azwandy Bin Muhamad said...

@shark Hahaha..xde la mcm tu.biasa2 je...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker