Sahabat@Dusun Bayu

Tuesday, August 17, 2010

Dapat Anugerah Lagi Daripada once.i.talk

Salam...

Apa khabar sahabat-sahabat blogger?

Semoga berada dalam keadaan sihat & baik-baik saja.

Alhamdulillah hari ini sudah masuk seminggu kita semua berpuasa.

Semoga kita semua diberikan kesempataan oleh-Nya untuk meneruskan ibadah bulan yang mulia ini.

Untuk anugerah kali ini, Poet Dusun Bayu telah menerima anugerah daripada

once.i.talk

Dia merupakan junior saya di Kolej Canselor...

Blog dia memang menarik. Singgahlah ke blog dia.

Terima kasih kepada pemilik once.i.talk kerana telah memberi anugerah ini kepada saya...

Ada lagi anugerah, bagilah jgn lupa tag aku...Hehe...

Baiklah, inilah anugerahnya...

Poet Dusun Bayu pun mahu memberikan anugerah ini kepada sahabat-sahabat blogger Poet Dusun Bayu...

Kamu yang bertuah ialah seperti berikut:

Miss Silent

Aniza
Dayana
Haida
Nur Aisya Humaira
Husna Warkah Untuk Bonda
♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥
Wan Qhairi
Wan Hazel
Kak Thurayya
Raazak
Ashutz

Senarai blogger tersebut adalah yang bertuah...
Sila tuntut anugerah anda...
Tahniah diucapkan...

Sekian...

~~~...Kepada sahabat-sahabat blogger yg belum menyertai peraduan Raya dalam kenangan, jom sertainya ramai-ramai...~~~

10 comments:

HaiDa HiDa said...

terima kasih sdi bagi award.. kne ready la ni, takut esok daa media dtg serbu kat rumah sewa ni.. hehee.. apa2 pun terima kasih byk3 ya..

Azwandy Bin Muhamad said...

Haida- Ha, kene sedia la...Byk reporter nak serbu n ambik gambar esk..hehe...

dayana said...

terima kasih cikgu bg award...hehe...suka sangat..hehe..=)

Azwandy Bin Muhamad said...

dayana- Sama2... Tahniah eh menang contest giveaway tu..hehe...

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

huhuh..terima kasih kamu...dah amik.. =)

wanhairi said...

thnks abang wan...ni yg syg lebih nih...huhu

nur aisya humaira said...

thakns azwandy...
ni syg kamo...hehe..;)
arap2 lain kli bertuah lagi ye...;)

Puteri Dyla Qistina said...

uhuk2... dgn ini.. saye... sob sob.. (kesat air mate) mengucapkan... huuu~ tq kepada senior wandy~~ *sob sob* kerana buat pertame kalinye~ melihat bakat den dalam persada seni penulisan tnh ayaq. :D

hehe..arigato! :D thanks senior!

Aniza said...

Salam...

Wandy..terima kasih banyak ye... ^_^
Selalu tak lupa share award.. terharunyer.. -_-

Azwandy Bin Muhamad said...

Thanks kepada semua penerima award... Anda semua mmg layak utk terima award ni...
Thanks jugak sbb selalu jenguk Poet Dusun Bayu & support blog ni...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker