Sahabat@Dusun Bayu

Wednesday, August 18, 2010

Dapat Anugerah Lagi... Kali ini daripada Aniza Pula...

Salam...

Alhamdulillah, sudah masuk hari ke-8 kita semua berpuasa...

Apa khabar sahabat-sahabat blogger yg disayangi...?
Semoga dalam keadaan sihat & bahagia hendaknya.

Hari ini saya rasa kurang sihat sikit.
Mungkin sebab penat & kurang tidur.

Poet Dusun Bayu dapat anugerah lagi.
Kali ini anugerah ini berikan oleh sahabat blogger Poet Dusun Bayu yg selalu singgah di Poet Dusun Bayu ini.

Beliau yg dimaksudkan ialah

Aniza Wahit


Pemilik sah

Trimatra Aniza Wahit

Beliau juga bakal guru yang berdedikasi... InsyaAllah...
Kami juga pernah berpraktikal di Melaka.
Malah sekolah tempat kami berpraktikal hanya bersebelahan sahaja.
Tapi, saya tidak pernah berjumpa dengannya.
Ingin juga berjumpa dengannya & berbual bicara.
Sudah pastinya kemesraan & keramahannya sama seperti apa yang dijangka...Hehe...

Terima kasih kepada Cikgu Aniza di atas pemberian anugerah ini.

Anugerah Blog Menarik...
Menarik ke blog saya ini...Hehe...

Poet Dusun Bayu hendak memberikan anugerah ini kepada semua blogger yg selalu singgah di Poet Dusun Bayu...
Sebabnya, bagi saya semua blog adalah menarik.
Terimalah anugerah ini sebagai tanda penghargaan saya kepada anda semua.
Hehe...

Terima kasih...

~~~...Sesiapa yang mahu anugerah ni, ambik la k...~~~

10 comments:

dayana said...

tahniah dapat award..

enjoy berblogging..
dan semoga sentiasa sukses...=)

Azwandy Bin Muhamad said...

Thanks dayana..U too ok...hehe...

wanhairi said...

Malatop laa blog ni.. hari2 dpt award...~

Azwandy Bin Muhamad said...

Wan nak ke?
sy bagi kat wan eh award ni..

CrewFathi said...

Salam.. Kami dah ambil award ini.. Boleh kan?

hee.. Nk lihat? masuk page blog ini.. anda orang yg pertama kami letak award di blog movie ini.. =)

http://terbarumovie.blogspot.com/p/award-from-blogger.html

Aniza said...

Salam..

TQ Wandy untuk satu slot ucapan terima kasih ni. Saya harap kita dapat berjumpa satu hari nanti.

p/s : Blog ni memang menariklah. Kalau tak takkan saya selalu singgah blog ni dulu sebelum ke blog lain. Semoga sihat selalu k.

wanhairi said...

blog wan xinteresting laa... huhu

Azwandy Bin Muhamad said...

CrewFathi- Wslm... Ambik la award tu k...Mmg utk semua blogger pon... Saya dah tgk dah page utk award kat blog kamu...bgs lah k..hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

Aniza- Salam... sama2 aniza... Sbg tanda penghargaan sbb aniza selalu jenguk blog sy & support sy..Hehe...

Menarik ke blog ni???Hehe...
Blog ni hampir2 nak didelete dulu..
Disebabkan sahabat2 blogger support sy, sy teruskan juga..

Azwandy Bin Muhamad said...

wanhairi- Eh, blog wan pon menarik la... Sebab tu ramai pengunjung...hehe...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker