Sahabat@Dusun Bayu

Thursday, August 26, 2010

Cik Pijuk Membuatkan Saya Terharu

Salam...

Selamat petang & salam kemerdekaan kepada sahabat-sahabat blogger yg disayangi...
Hari ini sudah 16 ramadan...
Syukur alhamdulillah... Saya masih diberi kesempatan & kekuatan untuk mengharungi bulan yg mulia ini...
Walaupun beberapa hari tidak berapa sihat, saya berjaya juga meneruskan ibadah wajib bagi umat Islam ini...

Untuk entri kali ini, Poet Dusun Bayu ingin mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada


kerana telah membuatkan saya terharu...
Anda semua nak tahu tak kenapa saya terharu...?

Sebabnya ialah....

Cik Pijuk telah membuat sesuatu yg sangat cantik & kreatif untuk saya...
Tengoklah apa yg Cik Pijuk buat untuk saya...
Hehe...

Ini langkah yg pertama...

Ini langkah yg kedua...

Ini pula langkah yg ketiga...

Inilah hasilnya... Cantik tak?

Cantikkan...? Cik Pijuk mmg kreatif...Hehe...

Itulah hadiah daripada Cik Pijuk yg membuatkan saya terharu...
Hehe...
Kata Cik Pijuk dia bagi hadiah ini sebagai tanda penghargaan sebab saya selalu menjenguk blog dia...

Jadi, sekiranya sahabat-sahabat nak juga Cik Pijuk buatkan untuk anda, selalu la singgah di blog dia...
Hehe...

Apa-apa pun, terima kasih sekali lagi untuk Cik Pijuk...
Saya hargai pemberian awak ni...

Sekian...

~~~...Lepas ni nak buat tag yg Cik Arisa bagi pula...Hehe...~~~

13 comments:

suziesanji said...

kreatifnye die~~

Azwandy Bin Muhamad said...

@suziesanji Yup...Mmg dia gak kreatif..hehe...

ejum said...

wah untungnya..tahniah2..

Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

cik botoX said...

sngt cntek..=)

Azwandy Bin Muhamad said...

@ejum Thanks EJUM...

Azwandy Bin Muhamad said...

@cik botoX cantek kn...?
Kalau nak mntk tlg cik pijuk buatkan pun boleh,...

LiFe KaMi said...

wah smart2 bkn semua org tau buat ni..

ciK LyndaWawa igUana said...

cantik2....

tolong buatkan untuk kmk juak..=)

ASSILA. said...

creative! :D

Azwandy Bin Muhamad said...

@ejum Thanks EJAM...

Azwandy Bin Muhamad said...

@LiFe KaMi betul tu...bkn semua boleh buat mcm tu...

Azwandy Bin Muhamad said...

@ciK LyndaWawa igUana bukan kmk molah ya...cik pijuk molah..mntk tlg nya molah k...hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@ASSILA. yup...cik pijuk mmg kreatif...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker