Sahabat@Dusun Bayu

Sunday, August 22, 2010

Poet Dusun Bayu Berwajah Baru

Salam...

Sahabat-sahabat perasan atau tidak ada perubahan yang berlaku di Poet Dusun Bayu ini...?

Mesti anda semua perasankan...?

Alhamdulillah... Tercapai juga hasrat saya untuk menukar pemandangan di Poet Dusun Bayu ini...
Isi kandungan masih lagi sama...
Cuma hanya sedikit perubahan yang saya lakukan...

Yang paling ketara semestinya kepala blog inikan???

Macam mana...?
Cantik ke tidak...?

Banner untuk blog Poet Dusun Bayu ini tidaklah terlalu lama untuk saya buat...
Cuma susun atur nuffnang sahaja yg perlu saya susun semula...

Semoga wajah baru Poet Dusun Bayu ini lebih mesra kepada sahabat-sahabat semua...

Terima kasih kepada sahabat-sahabat blogger yg sentiasa menyokong saya...

Ini adalah wajah blog Poet Dusun Bayu yang lama... (Klik gambar untuk paparan lebih jelas)

Teruskan follow blog saya & saya akan follow anda semua juga...

Adios...

~~~...Menunggu penyertaan daripada sahabat-sahabat untuk Peraduan Raya dalam Kenangan...~~~

19 comments:

Q said...

hoho...sangat smart, clean dah teratur bro.
aku mungkin akan renovate jugak lepas raya. agak semak.

zalin said...

nice bro..teruskan blogging dengan cara yang sihat ok..ingat zalin ingat once.i.talk..hihi..

Azwandy Bin Muhamad said...

smartkn???hehe...
yela...blog ko mcm serabut ckit la...pastu berat...huhu...

wanhairi said...

Sori lama tak jot kat sini... kt laptop wan shout kt blog ag xkuar... huhu...wifi poblm kot..

Azwandy Bin Muhamad said...

zalin- mmg aku selalu g blog ko pon... sbb trafik sesak kat blog ko..hehe... thanks zalin...

zahidah dihaz said...

kacak! simple and teratur... mk juak la kemas blog nak raya tok...hehehehe

Azwandy Bin Muhamad said...

wanhairi- Yeke...?
pttlah lama x nmpk wan..hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

zahidah- hehe...nak raya bah..makseh oi..

dayana said...

dah nampk smart..sangat kemas dan teratur..nice blog..teruskan berblogging ya..=)

Azwandy Bin Muhamad said...

dayan- terima kasih dayana...

SkreMpes! said...

Selamat berblog,

dan saya fkir kamu perlu baca ini utk peringatan.

http://myskrempes.blogspot.com/2010/04/surat-cinta-buat-nuffnangers.html

Azwandy Bin Muhamad said...

SkreMpes-Thanks k...

ciK LyndaWawa igUana said...

layout ni baru leh komen..sebelum ni susah..

selamat berwajah page baru ye awak...=)

Azwandy Bin Muhamad said...

Cik LyndaWawa- Sblm ni susah eh nak komen..?
huhu... Thanks eh cik LyndaWawa...hehe..

Aniza said...

Salam.

Hmm...lebih ringan nak reload ke page ni dan kemas teratur. Mantap!

Teruskan berblogging. Saya akan tetap jadi pengunjung setia PDB

Azwandy Bin Muhamad said...

Aniza- Wslm..
Tu la tujuan saya ubah wajah PDB ni...
Sbb nak mudahkan sahabat-sahabat singgah sini...hehe...

Terima kasih eh niza....

nur aisya humaira said...

woww,canteq2...suke color green...;)

Azwandy Bin Muhamad said...

aisya- sy pon suke green..hehe...

HaiDa HiDa said...

wahhh lawa la wajah baru ni... i like green.. dulu mula2 create blog pm saya gne hijau gak.. tahniah.. :)

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker