Sahabat@Dusun Bayu

Tuesday, September 21, 2010

Buffered Earning Poet Dusun Bayu Dari Januari 2010 Hingga September 2010

Salam...

Apa khabar sahabat-sahabat blogger Poet Dusun Bayu...?
Semoga semuanya berada dalam keadaan sihat-sihat dan baik-baik sahaja...
Hehe...

Saya gembira hari ini...
Jadi entri kali ini pun kenalah berbaur kegembiraan juga...
Hehe...

Sahabat-sahabat nak tahu tak berapa Buffered Earning yg Poet Dusun Bayu sudah dapat...?
Tak banyak...
Sikit je...
Hehe...

Buffered Earning yg pertama saya dapat adalah pada 29 Januari 2010...
Dan yg terbaru adalah pada bulan ini...
Bulan September 2010...
Sekarang ini pun ada rezeki daripada Maxis...

Klik sini ye...

Klik gambar untuk paparan lebih jelas ...

Klik gambar untuk paparan lebih jelas ... Nampak tak iklan Hotlink tu..Hehe....

 Klik gambar untuk paparan lebih jelas ... Nampak tak iklan Hotlink tu..Hehe....

Terima kasih sangat-sangat kepada NUFFNANG...
Alhamdulillah... Rezeki dari-Nya...

Berbalik semula kepada jumlah Buffered Earning yg Poet Dusun Bayu sudah dapat...
Hehe...
Sempat lagi promosikan iklan..Hehe...

Seperti yang saya beritahu tadi, Buffered Earning yg Poet Dusun Bayu pernah dapat taklah banyak sangat...
Hehe...
Buffered Earning yg pernah Poet Dusun Bayu dapat ialah sebanyak...
Hihi...

Kira sendirilah k...

Klik gambar untuk paparan lebih jelas...
Ada 16 BE yg sudah menjadi ME... Eh... Ada lagi la...Hihi...

Klik gambar untuk paparan lebih jelas...

Semuanya ada 24 BE yg sudah menjadi ME...Hehe...
Tambah dengan yg ada sekarang...
Poet Dusun Bayu sudah mendapat 25 Buffered Earning...
Hehe...

Thanks sekali lagi kepada NUFFNANG...

Harap-harap lepas ini bos nuffnang bagi la BE lagi kat Poet Dusun Bayu...
Hehe...

Saya rasa mesti ada lagi yg dapat lebih banyak Buffered Earning daripada saya...
Betul tak...?

Apa-apa pun, semoga ukhuwah & persahabatan yg terjalin menerusi blog-blog ini akan terus kekal sampai bila-bila...
Bukan hanya semata-mata mengejar keuntungan...

Terima kasih juga kepada sahabat-sahabat blogger Poet Dusun Bayu yg selalu singgah & mengikuti perkembangan blog ini...

Sekian...

~~~...Semoga bos Nuffnang bagi BE lagi kat saya..Hehe...~~~

14 comments:

Gee said...

fuhhh...25 be..bnyaknya azwandy...bila la agaknya sa leh dpt cm tu..uhukss.. ^ - ^

taqie said...

tahniah.. mga makin murah rezeki :)

ciK LyndaWawa igUana said...

wah..
kmk xda naitpun....=(

shark said...

huh
mmg jeles ngan saper2 yg ada bE nie..
mE pn sama..
bila nk dpt x tawler.

nur.sa said...

ok. saya naif bab nuffnang ni. belum sampai seru kot. :P

Azwandy Bin Muhamad said...

@Gee Ada lagi yg dpt banyak drpd sy...Hehe.. Sabar eh...nanti dpt la tu...

Azwandy Bin Muhamad said...

@taqie Amin.. Thanks...

Azwandy Bin Muhamad said...

@ciK LyndaWawa igUana Nak pa x nait ya kak wa?hehe... Lak dptlah ya kak...

Azwandy Bin Muhamad said...

@shark InsyaAllah, nanti dpt la k...

Azwandy Bin Muhamad said...

@nur.sa Senang je nuffnang ni.. sy pon baru skrg tau nuffnang ni... Sy antara yg terawal join nuffnang ni... masa tu x tau ape2... baru skrg tau ape tu BE...ME... dan yg len2 tu...

payeen said...

1 pon xpna dpat. waaaa. belanje payin bole??

Amy Syaquena said...

salam...

wah same lah kita tapi akak rasa adik lagi banyak kot...hehehehe so boleh la belanja akak makan ngeee:)

Azwandy Bin Muhamad said...

@payeen InsyaAllah...Nanti dpt la tu..Hehe... Jom sy blanje... Dtg la swk...Hehe...

Bidadari Fiza said...

wah..tahniah2..

rezeki la tu..sy dah lama daftar dah dekat 3-4 bulan still xdpt lg..hehehe...

klu ada rezeki tu ada la...kan2..(^_^)y

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker