Sahabat@Dusun Bayu

Wednesday, September 8, 2010

Saya Selalu Tengok Awak... Awak Dah Lain Sekarang... Saya Sayang Awak...

Salam...

Selamat pagi semua...
Alhamdulillah...
Hari ini sudah 29 Ramadan...
Esok 30 Ramadan...
Tapi, ada khabar angin yg mengatakan bahawa esok raya...
Saya rasa kita akan menyambut Hari Raya pada hari jumaat ini..
Apa-apa pun, tunggulah pengumuman raya malam nanti k...

Mesti semua nak tahu kenapa tajuk entri kali ini macam jiwang sikitkan?
Hehe...

SURAT UNTUK AWAK

"Saya selalu tengok awak..."
"Dulu awak lain..."
"Sekarang awak dah lain..."
"Saya sayang awak"
"Terima kasih kerana jadi teman saya sejak 3 tahun yg lepas..."

"Masa saya susah & perlukan pertolongan..."
"Awak selalu ada di sisi saya..."
"Bila saya keseorangan..."
"Awak selalu temankan saya..."
"Bila saya sedih..."
"Awak selalu gembirakan saya..."
"Bila saya bosan..."
"Awak selalu hilangkan bosan saya..."
"Bila saya perlukan pertolongan..."
"Awak selalu bantu saya..."
"Bila saya ada rahsia..."
"Awak selalu jadi tempat saya simpan rahsia..."
"Bila saya sunyi..."
"Awak selalu hilangkan kesunyian saya.."
"Bila saya marah..."
"Awak selalu ada beri ketenangan kepada saya..."

"Tapi, bila awak merajuk..."
"Saya selalu tak pedulikan awak..."
"Bila awak sakit..."
"Saya selalu biarkan awak..."
"Bila sakit awak makin teruk..."
"Saya selalu marahkan awak..."
"Kesian awak..."
"Terukkan saya buat awak macam tu..."
Huhu...

"Sekarang awak dah lain..."
"Awak makin cantik sekarang..."
"Walaupun luaran awak masih sama macam dulu..."
"Tapi dalaman awak dah lain..."
"Saya suka..."
"Cuma sekarang ini awak dah lambat sikit..."
"Tapi takpe..."
"Nanti awak cepat la k..."
Hehe...

"Saya sayang awak tau..."
"Sayang sangat-sangat..."
"Banyak jasa awak pada saya..."
"Kalau boleh, saya nak peluk awak hari-hari..."
"Tapi, saya takut org fikir bukan-bukan nanti..."
Huhu...

"Awak... Saya nak beterus terang ni..."
"Sebenarnya, saya nak cari pengganti awak..."
"Tapi, saya tetap sayangkan awak..."
"Awak pun tau kan kenapa saya sayang awak..."
"Kalau nak tau, baca rangkap kedua k..Hehe..."
"Saya sayang awak tau.."
"Betul... Serius ni.."
"Nak kiss awak..."
"Muah... Muah.. Muah..."
Hehe....

"Ala la la... Comot dah ni.. Saya lap jap k..."
Hehe...
"Ok...dah tak comot dah..."
Hehe...

"Terima kasih sangat-sangat tau..."
"Sayang awak..."
Hehe...

Khas untuk: Laptop Acer Aspire 5570 yang aku sayangi...

Hehe...
Khusyuknya baca...
Mesti kamu semua ingat surat ini untuk orangkan...?
Hehe...

Surat tu untuk Laptop kesayangan saya la...Hehe...
Saya format lagi semalam...
Guna window 7 pula...
Sebab tu la saya cakap sekarang dalaman dah lain...
Makin cantik...
Hehe...

Sekian dulu untuk kali ini...
Selamat menunggu pengumuman raya malam ini..
Hehe...

Adios...

~~~...Saya doakan Kamu dapat jawatan tu k...~~~

20 comments:

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

salam..

hahaha..nk kiss die gak leyh x..??hahaha...kesian die kne format ye...xper2...tak lame lagi makin sihat dan menawan la lappy tuh..

by the way..selamat hari raya =)

Azwandy Bin Muhamad said...

@♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ Wslm... Makcik... X leh...kiss lappy makcik sendiri la...hehe...

Selamat hari raya utk makcik juga....
NAK DUIT RAYA....!

Puteri Dyla Qistina said...

heee...

xleh tahan ngan

MUAH MUAH MUAH~ die tuh~

ngan angka 3 TAHUN tu plak~ :D

n ngan AWAK MAKIN CANTIK~

hikhikhik ;P

u know what i mean senior ;)

take care!!

Aniza said...

Salam

Wandy, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, maaf zahir dan batin sepanjang kita berkenalan ni.

Semoga ceria selalu bersama yang tersayang ^_^

Azwandy Bin Muhamad said...

@Puteri Dyla Qistina Dah agak da..Mesti Husna ingat cmtu..hehe....

Azwandy Bin Muhamad said...

@Aniza Wslm...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI utk Aniza juga...
Maafkan salah & silap sy juga k...

Semoga Niza pon sentiasa gembira & bahagia bersama yg disayangi...

Bidadari Fiza said...

adess..ingatkan ..... td..hehehe

Life Of My Lovely Family^_^ said...

salam Aidilfitri..

haha serius lawak awk nyer entri haha

taqie said...

wakaka..sengal gile..comel2..msti laptop tu pun syg tuan die..

Gee said...

duhhh...ingatkan sepa la yg bertuah tu...hehehee

LiFe KaMi said...

Pergh dalam hati ade taman bunga..hehe, laptop rupanya..

Azwandy Bin Muhamad said...

@Bidadari Fiza Hehe... Ingatkan ape Fiza? Hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@Life Of My Lovely Family^_^ Salam Aidilfitri utk kamu juga...

Lawak eh..hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@taqie Saya pon rasa lappy sy pon sayangkan saya.hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@Gee Mesti la lappy sy yg bertuah tu..hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@LiFe KaMi Ye la... Ganas2 pon.. Dalam hati ada taman tau.hehe...

purplekyu^_^ said...

dgn laptop boleh jatuh cinta ney...^^~lalala

silentMONOLOGUE said...

cet, ingatkan saya tadi~

hehe..

tnx for the gudluck wishes, hopefully dapat la jawatan tu, tapi candidates ramai gile, chances tu cam tipis..doa ajelah~

n tnx also for the interview tips~

Azwandy Bin Muhamad said...

@purplekyu^_^ Boleh je...mcm org laki syg giler dgn kereta diorg...haha...

Azwandy Bin Muhamad said...

@silentMONOLOGUE Perasan la tu..haha...
U are most wlcme wak...
InsyaAllah ada rezeki awk...awk dpt la jawatan tu k.. doa banyak2 & tawakal k...
Utk tips tu xde ape pon...biasa la nak interview...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker