Sahabat@Dusun Bayu

Monday, September 20, 2010

Gambar Raya Sakan Bersama Rakan

Salam...

Entri kali ni banyak dgn gambar-gambar...
Jangan luak pula tgk gambar-gambar ni k..
Hehe...

Gambar beraya dengan rakan-rakan saya...

Sahabat-sahabatku beraya..hehe...
 
 Menanti kunjungan tetamu di jendela...

Saya suka gambar ni...Hehe...

Jeles tgk gambar ni..Huhu...

Ok...Tu je gambar yg saya nak kongsikan...
Kredit to Erana my best friend...Hehe...
Pandai dia edit gambar...
Impian kami nak beli kamera DSLR...
Lepas tu outing sama-sama...
Harap-harap menjadi kenyataan...
Amin...

Raya tahun depan tak tahu dapat lagi tak macam ni...
Sebab ada yg nak kahwin dah...
Huhu...

Sekian...

~~~...Thanks Erana 4 this picture...~~~

16 comments:

LiFe KaMi said...

tangkap pic kat tepi tingkap tu.. da macam video klip raya plak..hehe, cantek..

eliana_adnand said...

sakan ye beraya.. hehe.. :)

Azwandy Bin Muhamad said...

@LiFe KaMi Tu la kn...Hehe.. Btw thanks eh...

Azwandy Bin Muhamad said...

@eliana_adnand Sakan juga la..hehe..

Anastasia Ann said...

wah cantik gambar!!

Ezao' Edogawa said...

best la braya sakan...
hihi.. mmg best pn kalau beraya dgn kwn2 baik ni ... tp smart lah editing. mcm dh pro je shooting. hehe

Azwandy Bin Muhamad said...

@Anastasia Ann Thanks..hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@Ezao' Edogawa Walaupun x guna kamera DSLR tapi gambar tetap cun...Hehe... Thanks k....

Gee said...

sya suka yg 2nd pic tu...hee

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

pesal xde gmbar i..?hahaa

Azwandy Bin Muhamad said...

@Gee Kenapa suka yg 2nd picture tu gee?hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@sue@p.l.e.i.a.d.e.s Ala...kak sue kan beraya dgn pakwe kak sue..mana ada kat sini...haha...

Q said...

smart2...
mane bannernye nanti disqualified pulak...

Aniza said...

err...kahwin buat program jadi terganggu. sementara bujang, kita enjoy!!!

Azwandy Bin Muhamad said...

@Q Banner ape Q?

Azwandy Bin Muhamad said...

@Aniza Huhu... Tapi, saya nak kawen...hehe...

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker