Sahabat@Dusun Bayu

Wednesday, September 29, 2010

Kini Saya Menjadi Editor di 100penulis.com

Salam...

Untuk entri kali ini, Poet Dusun Bayu nak ceritakan mengenai 100penulis.com


Untuk pengetahuan semua, saya sudah menjadi salah seorang editor di 100penulis.com

100penulis.com merupakan laman blog yang menghimpunkan 100 orang editor yang terdiri daripada blogger tegar...Hehe...
Saya merupakan salah seorang editor di 100penulis.com
Kiranya saya ni pun blogger tegar la..hehe...
Blogger tegar ke?hehe...

Editor-editor di 100penulis.com akan bergilir-gilir membuat entri masing-masing...
Maka, tak perlulah nak berebut-rebut untuk poskan entri...

100penulis.com juga menjadi wadah untuk mengeratkan lagi ukhuwah sesama blogger...
Kunjungan ke 100penulis.com seolah-olah berkunjung ke 100 buah blog...
Pelbagai maklumat & entri yang menarik boleh didapati di 100penulis.com

Kepada anda yang belum menjenguk ke 100penulis.com
Silalah berkunjung ke sana k...
Hehe...

Sekian...

15 comments:

100penulis said...

dilihat.. wah banyaknye backlink..

teruskan berkarya di blog 100penulis.com. Rapat-rapat dgn ramai editors lain..

Azwandy Bin Muhamad said...

@100penulis Saje je highlightkan backlink tu..hehe...

Thanks ye...

aJa said...

mcm mane awk bley jd slh seorang 100penulis 2 ye??

Azwandy Bin Muhamad said...

@aJa Saya apply kat 100penulis.com...
Try la g tgk kat 100penulis k...
mana la tau ada kekosongan lagi...

aJa said...

okey :)

Fina Sophie said...

"Kunjungan ke 100penulis.com seolah-olah berkunjung ke 100 buah blog" << ayat ni paling best. hahah

Azwandy Bin Muhamad said...

@Fina Sophie Best eh ayat tu..hehe...
Thanks...
Tapi, btl la kan... kalau g ke 100penulis...mcm g 100blog..hehe..

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

ade 100penulis ker dlm tu...? err..bole tnye kan..?hehehe

Azwandy Bin Muhamad said...

@sue@p.l.e.i.a.d.e.s Ye la kak sue...ada 100penulis la...hehe...

ciK LyndaWawa igUana said...

kmk nak join jadi penulis tegar boleh??

Azwandy Bin Muhamad said...

@ciK LyndaWawa igUana Boleh jak kak...hehe...

Kimmy Ai said...

salam.. hai azwandy..
jalan2 dari 100penulis.. ;D

nas said...

salam...aku nie pon 100penulis editor gak...heheheh..samelah kite..
harap2 rapatkan silaturrahim sesame kita...:)


latest entri:

program melancong ke bulan oleh angkasawan

negara ke-2 jadi ke tak nie?

Azza Zahra said...

AS6

Hye! Wah bnyak link atas nun.
Salam ziarah editor 100 penulis ya :)

Sofia said...

AS6

Salam 100Penulis Cikgu!!! Sambil2 nak tunggu posting ni, kita posting dl jadi editor 100penulis la.. hehe

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker