Sahabat@Dusun Bayu

Monday, September 6, 2010

Pemenang Peraduan Raya Dalam Kenangan 2010

Salam...

Alhamdulillah...
Hari ini sudah masuk 27 Ramadan...
Tinggal 3 hari sahaja kita akan menyambut syawal...

Baiklah, Poet Dusun Bayu telah membuat penilaian terhadap penyertaan sahabat-sahabat yg menyertai peraduan ini...
Setelah meneliti gambar dan cerita ringkas berdasarkan gambar yg dipilih, Poet Dusun Bayu telah memilih seorang pemenang yg akan memenangi Kek Lapis Sarawak untuk Hari Raya nanti...
Sebelum saya mengumumkan pemenang peraduan ini, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada sahabat-sahabat yang telah menyertai peraduan ini...
Bagi saya, semua peserta yg menyertai peraduan ini adalah pemenangnya...
Setiap hari raya adalah hari yg kita akan kenang...
Tapi, hanya seorang pemenang yg bertuah telah saya pilih...

Semoga keputusan ini akan diterima dengan hati yg terbuka oleh semua peserta...

Pemenang bagi Peraduan Raya dalam Kenangan 2010 ialah:


Inilah gambar yg dipertaruhkan oleh Miza Yusof ni...

Kalau anda hendak tahu cerita berdasarkan gambar tersebut,

Tahniah diucapkan kepada Miza Yusof...
Kepada Miza Yusof, sila hantar:
Nama:
Alamat:
No.Telefon utk dihubungi:
Kepada saya di azwandymuhamad@gmail.com
Sila hantar secepat mungkin untuk memudahkan saya membuat penghantaran hadiah...
Maklumlah, nak raya ni kek lapis susah nak dapat...
Dan sebelum pejabat pos tutup...Hehe..
Hantar segera k...
InsyaAllah, kalau ada kesempatan saya akan menganjurkan lagi peraduan ini...
Hehe...
Kepada yg tidak berjaya jangan bersedih k...
Terima kasih sekali lagi daripada saya...
Selamat Hari Raya Aidilfitri 
kepada semua peserta peraduan ini...

Sekian...

~~~...Tahniah semua peserta..Hehe..~~~

13 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tahniah pada pemenang...

bila boleh order kek lapis ni

kih3...

nadiah said...

pada pemenang,tahniah ya
selamat hari raya Azwandy

mier@merr said...

sib bek mmg da beli kek lapis daripada mmbe,... khas diterbangkan sr sarawak...

klu tak ade gak blog yang kena bakar hari raya nanti...haha...ugut neh..

Miza Yusof said...

alhamdulillah. rezeki ramadhan.
alangkah bagusnya kalau atok masih ada, boleh kongsi kegembiraan ni. tapi... :'(
terima kasih untuk tuan penganjur kerana sudi untuk pilih miza sebagai pemenang.

salam kenal dan selamat hari raya aidilfitri.

p/s: miza dah hantar contact detail. dapat atau tak inform miza ok :)

shark said...

waaaa..
klasik gmbr tue
mmg ptt dpat kek lapis tue.
x dpt gak nk merasa kek lapis tue:(

Azwandy Bin Muhamad said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr Nak oder je? boleh je...hehe..

Azwandy Bin Muhamad said...

@nadiah Selamat hari raya juga utk kamu nadiah...

Azwandy Bin Muhamad said...

@mier@merr Hehe.Thn depan cuba lagi k... So, raya ni ambik gambar banyak2..hehe...

Azwandy Bin Muhamad said...

@Miza Yusof Tahniah ye miza..Hehe... Maybe esk sy akan poskan hadiah tu...

Azwandy Bin Muhamad said...

@shark Kalau nak kek lapis ni, leh je oder..hehe.

Miza Yusof said...

azwandy,
miza dah sent contact detail, cuba check dapat ke tak. dah tiga kali sent.

Azwandy Bin Muhamad said...

@Miza Yusof dah dpt dah email awk...
Thanks k...

HaiDa HiDa said...

tahniah2.. :))

Aku & Dia

Daisypath Anniversary Years Ticker